Black Friday bij MHP

Black Friday bij MHP

Black Friday bij MHPIllustratie door Webdesign

Black Friday bij MijnHostingPartner.nl!

Morgen gaat hij van start, de black Friday actie! Dit jaar hebben we een leuke actie voor alle klanten die interesse hebben voor Managed WordPress hosting. Namelijk de eerste 3 maanden gratis hosten!

Enige wat je hoeft in te voeren tijdens de bestelling voor deze actie is de code:

MWPBFACTIE18

Dan worden de eerste drie maanden gratis hosten gelijk verwerkt in het winkelmandje.

Wat is er anders aan Managed WordPress hosting in vergelijking met onze andere pakketten?

Managed WordPress hosting wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat je website altijd online en up to date is. We hebben Managed updates die we uitvoeren voor je. Dus een plugin die bijgewerkt moet worden nemen wij van je over. Daarnaast hebben wij snelle prestaties voor je klaarstaan.

De snelste SSD schijven en caching zorgen ervoor dat jouw website razendsnel is!

Onbeperkt aantal email adressen

Met een webshop of website heb je altijd wel een email adres nodig. Email adressen kan je bij ons verder onbeperkt aanmaken en gebruiken. En vervolgens instellen op elk gewenst apparaat!

Malware scanning zorgt ervoor dat we direct weten wanneer er iets aan de hand is op jouw website. Aan de hand daarvan kunnen we razendsnel ingrijpen en enige kwaadwillenden eruit schoppen!

Naast al die voordelen installeren we ook nog de laatste WordPress versie voor je zodat je gelijk aan de slag kunt. We richten al de standaard zaken voor je zodat je kunt starten aan jouw eerste WordPress website!

WordPress zonder zorgen. Dat heb je met Managed WordPress hosting van MijnHostingPartner.nl