Actie powerbank

Powerbank Actie - MijnHostingPartner.nl zorgt dat u weer opgeladen bent!

Deze oplaadbare powerbank is voorzien van een extra krachtige Lithium-ion accu met een vermogen van 5600mAh! Verder heeft deze Power bank LED indicatie om af te lezen hoe vol of leeg je powerbank is en is tevens te gebruiken als zaklamp.

De powerbank 5600mAh is beschermd tegen overbelasting en/of kortsluiting en wordt geleverd met een gratis Micro-USB kabel om de powerbank op te laden of direct te gebruiken. Als de kabel die met dit product wordt meegeleverd niet beschikt over de aansluiting die u nodig heeft gebruikt u gewoon de originele kabel van uw apparaat. Deze past ook op de Powerbank 5600mAh.

Het enige wat u als klant dient te doen is onze facebookpagina ‘liken’. U kunt onze Facebookpagina bereiken door de volgende URL in uw browser te typen of simpelweg op deze link te klikken:

https://www.facebook.com/MijnPartnerGroep

De actie is niet alleen voor nieuwe klanten maar ook voor bestaande klanten en wordt verloot onder al onze Facebook aanmelders. Wij zouden het op prijs stellen als u onze Facebook post inzake deze actie wil delen. Delen van de Facebook post betekent meer kans op winnen!

Deze powerbank actie loopt tot 30 Juli2016. De winnaars zullen na deze periode bekend worden gemaakt via onze facebook pagina en onze website.

Heeft u vragen over deze actie dan kunt u altijd even een mail sturen naar info@mijnpartnergroep.nl of even kijken of er iemand op de chat is op onze website.

Powerbank Actie